Welkom op het nieuwe crowdfundingplatform van de UM

 

 

Bekijk alle
Met het Hooglerarenfonds stimuleren hoogleraren aan de Universiteit Maastricht excellent wetenschappelijk werk van jonge onderzoekers. Zo geven wij de universiteit en de academische gemeenschap een steuntje in de rug. En juist nu, in coronatijd, is dat steuntje extra relevant!  We willen deze jonge talenten breder ondersteunen. Help jonge veelbelovende academici ook op weg en steun deze actie! Alle gelden komen ten goede aan ons Hooglerarenfonds.  Meer informatie leest u op de website van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL.‘‘Dankzij een subsidie van het Hooglerarenfonds onderzoek ik de relatie tussen de ogen en het brein. Uiteindelijk hoop ik dat we bijvoorbeeld de diagnose ‘Alzheimer’ vast kunnen stellen via traanvocht in plaats van hersenvocht! Dat gaat sneller én is minder belastend voor de patiënt.’’ - Marlies Gijs (MHeNs), universitair docent/onderzoeker Universiteitskliniek voor Oogheelkunde (Foto: Ruben Schipper Fotografie) UM Crowd is onderdeel van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL. Dit fonds is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw schenking geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. U ontvangt een automatische mail met een betaalbewijs na uw donatie. Klik hier voor meer informatie over ANBI.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Start campagne 'Voor Elkaar 2020'

15-12-2020 | 16:54 Onze campagne ‘Voor Elkaar 2020’ is live! Via deze campagne vraagt het Universiteitsfonds Limburg/SWOL om uw bijdrage voor bijzondere projecten aan de Universiteit Maastricht: een ‘corona-nazorginstrument’, beurzen voor minderbedeelde studenten, onderzoek naar jongeren en gezonde voeding, en een initiatief tegen eenzaamheid.De Universiteit Maastricht heeft zich in de afgelopen maanden weer volop ingezet voor belangrijk onderzoek en onderwijs, met als doel een betere samenleving. Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL ondersteunt de universiteit daarbij, maar ook uw steun is onmisbaar! Bent u er ook Voor Elkaar? Lees meer of doneer online via de links in dit artikel!
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

11-05-2021 | 07:55 Aan: Samen voor waardige zorg zonder angst!