Welkom op het nieuwe crowdfundingplatform van de UM

 

 

Bekijk alle
Met het Hooglerarenfonds stimuleren hoogleraren aan de Universiteit Maastricht excellent wetenschappelijk werk van jonge onderzoekers. Zo geven wij de universiteit en de academische gemeenschap een steuntje in de rug. En juist nu, in coronatijd, is dat steuntje extra relevant!  We willen deze jonge talenten breder ondersteunen. Help jonge veelbelovende academici ook op weg en steun deze actie! Alle gelden komen ten goede aan ons Hooglerarenfonds.  Meer informatie leest u op de website van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL.‘‘Dankzij een subsidie van het Hooglerarenfonds onderzoek ik de relatie tussen de ogen en het brein. Uiteindelijk hoop ik dat we bijvoorbeeld de diagnose ‘Alzheimer’ vast kunnen stellen via traanvocht in plaats van hersenvocht! Dat gaat sneller én is minder belastend voor de patiënt.’’ - Marlies Gijs (MHeNs), universitair docent/onderzoeker Universiteitskliniek voor Oogheelkunde (Foto: Ruben Schipper Fotografie) UM Crowd is onderdeel van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL. Dit fonds is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw schenking geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. U ontvangt een automatische mail met een betaalbewijs na uw donatie. Klik hier voor meer informatie over ANBI.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Campagne ‘Voor Elkaar 2020’: een succes, dankzij u!

03-06-2021 | 15:10 Herinnert u zich de fondsenwervingscampagne ‘Voor Elkaar’ van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL nog? We zijn blij om te vermelden dat deze campagne meer dan €29.000 heeft opgeleverd! Dit geld gaat naar een ‘corona-nazorginstrument’, beurzen voor minderbedeelde studenten, onderzoek naar jongeren en gezonde voeding, en een initiatief tegen eenzaamheid. Via onderstaande video willen onze projecteigenaren alle donateurs nog eens hartelijk danken voor hun bijdrage. Klik op de afbeelding om de video te bekijken. Volg ons via Facebook, LinkedIn en www.ufl-swol.nl om op de hoogte te blijven van de stand van zaken rondom de projecten.
Lees meer
Bekijk alle

Evelien

28-07-2021 | 18:50 Aan: Racing Queens