Welkom op het nieuwe crowdfundingplatform van de UM

 

 

Bekijk alle projecten
Op 15 maart 2019 doorstond Geraldine Beaujean, medewerker van de Universiteit Maastricht – SHE Collaborates, een van de grootste natuurrampen ooit: cycloon Idai. Deze cycloon bracht honderden mensen om het leven in Mozambique, Malawi en Zimbabwe.  Geraldine werd tijdens een bezoek aan de Universidade Católica de Moçambique in Beira overvallen door de cycloon. Zij heeft met eigen ogen gezien welke vernielingen Idai heeft achtergelaten.   Nieuwe klaslokalen zijn verwoest De universiteit in Beira is een samenwerkingspartner van de Universiteit Maastricht. Het opleidingsinstituut is zeer zwaar getroffen door Idai. Het heeft – letterlijk – dringend behoefte aan nieuw, veilig onderdak. Zo zijn de daken van gloednieuwe klaslokalen totaal verwoest door omgevallen bomen. Help ons om het aankomende academische schooljaar in Beira ondanks alles goed van start te laten gaan...   Help collega’s en/of medestudenten Om onze partneruniversiteit te helpen opbouwen en het onderwijs weer op te pakken, is €20.000 nodig (als aanvulling op de €20.000 die eerder is opgehaald voor Beira). Hierbij is uw hulp uitermate belangrijk. Deze inzamelingsactie loopt slechts tot 15 augustus; op deze datum is het precies 5 maanden geleden dat het noodlot toeslag. Care for Beira – gun de studenten in Mozambique een veilige universitaire omgeving!   UM Crowd is onderdeel van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL. Dit fonds is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw schenking geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. U ontvangt een automatische mail met een betaalbewijs na uw donatie. Klik hier voor meer informatie over ANBI. 
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Doelbedrag Queen of Hearts is behaald!

08-08-2019 | 11:22 Het is officieel: het doelbedrag van de Queen of Hearts crowdfunding is binnen! Dank aan alle betrokken organisaties, personen en donateurs – jullie hebben je écht hard gemaakt voor het vrouwenhart. Chahinda kan nu aan de slag met het onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Anoniem

19-08-2019 | 12:00 Aan: Breng UM naar Boston!