Welkom op het UM crowdfunding platform

 

 

Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Jaarfondscampagne: een prachtige tussenstand

12-01-2023 | 10:16 Bent u er ook Voor Elkaar en bouwt u mee aan een gelijke samenleving?Met deze vragen trapten we vlak voor de feestdagen traditiegetrouw onze jaarlijkse wervingscampagne af – en hoe! In de afgelopen weken vroegen we aan de brede UM-community een financiële bijdrage voor vier bijzondere, maatschappelijke projecten. Tot nu toe doneerden jullie ruim € 17.700! Groot of klein: iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd en helpt het waardevolle onderzoek en onderwijs aan UM een belangrijke stap vooruit.   Met het reeds opgehaalde bedrag hebben we een mooie eerste stap gezet, maar we zijn er nog niet. Om de projecten te kunnen realiseren, zijn er aanvullende gelden nodig. Draagt u ook bij aan gelijke onderwijskansen, een betere gezondheidszorg in Sierra Leone, de strijd tegen mondholtekanker en/of gezonde en groene basisscholen? Doneer snel en eenvoudig via de projectpagina's.
Lees meer
Bekijk alle

Peter

28-03-2023 | 14:29 Aan: Geef voor... een innovatieve screeningstool tegen kanker Ik heb nu enig idee gekregen van wat een kankerpatient met een tumor in de mondholte zoal moet ondergaan en dan hoop ik dat niemand in de toekomst nog zoveel moet lijden.