Zorg goed voor jezelf!

gemelle sobczak

Nog te gaan

Qr
van totaal € 150 (790%)

Goede zorg begint bij jezelf.  Daarom bied ik aan : 'Wellness middag voor thuis'. Helemaal  corona-proof. 

U ontvangt één 'Wellness pakketje' als U minimaal €10 doneert voor mijn actie. 

Het pakketje bevat: een set oorkaarsen, luxe kopje thee, en iets lekkers voor in bad. Tevens krijgt U tips om er een heerlijk uurtje van te maken.

Na donatie ontvangt U een bevestigingsmail. Na het doorgeven van de adresgegevens ontvangt U het Wellness pakketje spoedig in de brievenbus. 

Uiteraard - zolang de voorraad strekt- in totaal zijn er 50 pakketjes beschikbaar. 

Let op: Indien U meer pakketjes wilt ontvangen dan graag expliciet vermelden bij de gift en uitgaande van minimaal €10 euro per pakketje.

 

Kies een bedrag
€ 15 Doneren Online informatieve lezing ‘PTSS en dementie: lessen voor de praktijk’ | 29 april 2021 - Bedankt voor je bijdrage! Als dank neem je deel aan de online informatieve lezing ‘PTSS en dementie: lessen voor de praktijk’ op donderdag 29 april tussen 19.00 en 20.30 uur. In deze online lezing gaan we in op: hoe vaak komt PTSS voor bij mensen met dementie, hoe presenteert zich dat dan, hoe stel je een goede diagnose met hulp van het TRADE-interview en wat kun je nog doen aan behandeling. 62 donateurs € 30 Doneren Bijzonder boek 'Je kleurt je eigen wereld!'  - Bedankt voor je donatie! Je ontvangt ook nog het boek 'Je kleurt je eigen wereld!' van Frank Lemmens. Dit is een waargebeurd levensverhaal en beschrijft de complexiteit van een vader-zoonrelatie in dubbel opzicht. Frank die zijn vader verliest door suïcide en later zelf als vader te maken krijgt met de aangeboren hartafwijking van zijn zoon. Franks levenservaringen zijn de drijfveren geweest om te schrijven. 25 donateurs € 40 Doneren Inspirerend boek 'Vechten voor ouderen in de coronacrisis' - Bedankt voor jouw bijdrage! Als dank ontvang je een inspirerend boek van Lyan de Roos - Römkens. Als ouderenspecialist in het verpleeghuis vertelt zij over haar persoonlijke ervaringen in tijden van corona! Lyan schrijft ook nog een persoonlijke boodschap voor jou in het boek. 27 donateurs Nog 4 beschikbaar € 250 Doneren Een gesigneerd wielrenshirt van team SD Worx - Dank voor jouw donatie! Als dank ontvang je van Team SD Worx een gesigneerd wielershirt van de vrouwenwielerploeg van Team SD Worx. 1 donateur Nog 4 beschikbaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen