Het is zover!

09-04-2021 | 10:34

De trainingen zitten erop en het is zover! Vannacht en morgen fietsen wij, Benno en Raül, 500 kilometer om geld in te zamelen voor onderzoek bij ouderen met trauma en dementie.

 

Vrijdagavond 9 april stappen wij op de fiets in de virtuele fietswereld van Zwift. In de nacht zullen we zo vanuit onze woonkamer de eerste 150 kilometer afleggen. Meteen na de avondklok stappen wij zaterdagochtend om 5:30 opnieuw op de fiets om vanaf het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard de laatste 350 kilometer af te leggen over de Limburgse wegen.

Dankzij het door Mondriaan gesponsorde spandoek kunnen we ook onderweg heel Limburg aandacht vragen voor dit goede doel. De ploegleider en mecanicien van Wielerclub Bergklimmers zullen ons vanuit de volgwagen van zeer welkome voeding en reservewielen voorzien. Na een race tegen de klok finishen we zaterdagavond op het Tom Dumoulin Bike Park en hebben we alles uit de kast gehaald om het mooie onderzoek te steunen.

 

Bedankt aan iedereen die al gedoneerd heeft! Doneren mag nog steeds!

Meer lezen? Klik bovenaan op "Samen voor waardige zorg zonder angst!" of ga naar https://www.umcrowd.nl/project/for-dignified-care-without-fear?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=universiteit-maastricht