Team KópZorg in actie voor HersenStrijd!

Patrick Spits
Closed You can't donate anymore
from €9,750 (59%)

Team KópZorg (bestaand uit zwemmer Bart Hauben, wielrenner Jos Roeden en hardloper Patrick Spits) gaat zich de komende tijd met ziel en zaligheid inzetten om de doelen van HersenStrijd te helpen verwezenlijken. Een eerste activiteit betreft het deelnemen aan de IRONMAN Team Relay op 7 augustus 2022 aanstaande in Maastricht. Sinds het laatste kwartaal van vorig jaar zijn de teamleden stevig aan het trainen om goed topfit voor de dag te komen. Teamcaptain en coiffeur Bart Hauben kwam (ingegeven door een klant) op het idee om dit jaar vol voor HersenStrijd te gaan.

Hersenletsel aan de orde van de dag
Teamlid Patrick Spits licht toe waarom Relay-team KópZorg voor Hersenstrijd heeft gekozen: “De bevlogenheid van neuroloog-intensivist en mede-oprichter Marcel Ariës én de bijzondere doelen die Hersenstrijd nastreeft, verdient veel aandacht en ondersteuning. Vanuit mijn eigen bedrijf weet ik hoe belangrijk het is dat je een goede mindset (de software) ontwikkelt (winnaars hebben een plan, verliezers excuses) om in beweging te blijven. Goed voor de hardware (de fysieke hersenen) zorgen wordt zwaar onderschat. Het dragen van een fietshelm voor álle leeftijden is een must. Er gebeuren gigantisch veel (electrische)fietsongelukken met hersentrauma tot gevolg. Dat MOET terug gebracht worden. En mocht het toch misgaan, dan zijn innovatieve behandelingen op de IC nodig om bijkomende hersenschade te voorkomen. Daar strijden wij graag met Hersenstrijd voor!”

Wil jij ons een steuntje in de rug geven en het goede doel steunen? Doneer aan onze actie en strijd mee met HersenStrijd!

View all
21-08-2022 | 06:27 Noblesse oblige …. 🎩 Zoals beloofd…. gisteren ontvingen bericht dat mijn bezwaar gegrond is verklaard. De ingetrokken boete voor het in de hand hebben van mijn telefoon op de fiets, komt nu duster goede aan het mooiste fonds van SWOL…Het hersenstrijdfonds 🍀🧠⛑ Ab imo Pectore ❤️
18-08-2022 | 14:33
16-08-2022 | 12:18
16-08-2022 | 12:17
16-08-2022 | 12:15