Kom ook sportief in actie voor waardige zorg!

24-02-2021 | 14:58

Wilt u in deze coronatijd sportief bezig blijven? Fietsen, wandelen, rennen, noem maar op? Combineer het dan met het helpen van mensen met traumatische ervaringen! Dr. Sjacko Sobczak wil een vernieuwende behandeling ontwikkelen om waardige zorg te bieden aan (demente) mensen met de diagnose PTSS. Door het toenemende isolement en verlies in de coronatijd nemen deze klachten voor deze mensen alleen maar toe. Een nieuwe behandeling is dus heel belangrijk! Hiervoor heeft Sjacko € 25,000 nodig.

Wat kunt u doen?
U kunt uw relaties (familie, vrienden) meenemen in uw sportieve prestaties en vragen voor een financiële bijdrage voor dit belangrijke, maatschappelijke project. U kunt uw work-out toevoegen op uw persoonlijke actiepagina en uw streefbedrag bij elkaar ‘fietsen of rennen’. 

Psycholoog en onderzoeker Demi Havermans (zie foto) is nauw betrokken bij het onderzoek en natuurlijk komt ze daarvoor ook in actie. Zij gaat wandelen en sporten om geld in te zamelen. Wat een toewijding en enthousiasme! 

Wilt u ook een mooie sportieve en maatschappelijke bijdrage leveren aan deze campagne? Kom dan de komende tijd in actie. We waarderen het zeer!