Geef voor… minderbedeelde studenten

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 9.000 (58%)

Studeren zorgt onder andere voor meer kennis, zelfinzicht en een breder wereldbeeld. Wellicht heeft u zelf ook mogen ervaren hoe waardevol een studie is. Helaas is studeren niet financieel haalbaar voor iedereen. Daarom biedt het Universiteitsfonds Limburg/SWOL beurzenprogramma’s voor Nederlandse én internationale studenten die een steuntje in de rug nodig hebben. Om deze Maastrichtse studiebeurzen te bekostigen, is uw hulp hard nodig. Geeft u deze studenten, net als donateur Christian Wiehenkamp, ook een mooie toekomst?

Over donateur Christian Wiehenkamp

‘‘De Universiteit Maastricht steunen is voor mij vanzelfsprekend. Als PhD-student had ik het geluk dat ik zelf een beurs mocht ontvangen, waardoor ik mijn carrièreambities kon waarmaken. Door de UM te steunen via het Universiteitsfonds Limburg/SWOL, kan ik iets teruggeven aan de universiteit, wat ook nog ten goede komt aan onderzoek en studenten,’’ aldus Christian Wiehenkamp, alumnus van de Universiteit Maastricht en Chief Investment Officer bij Perpetual Investors GmbH.


Voor Elkaar 2019

De Universiteit Maastricht heeft zich in het afgelopen jaar weer volop ingezet voor belangrijk onderzoek en onderwijs, met als doel een betere samenleving. Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL ondersteunt de universiteit daarbij. Maar ook uw steun is absoluut onmisbaar. Alleen samen krijgen wij dit project Voor Elkaar!

U doneert aan het Universiteitsfonds Limburg/SWOL, de externe steunstichting van de Universiteit Maastricht. Het fonds is geregistreerd als ANBI; dit betekent dat u belastingvriendelijk kunt doneren. Bezoek voor meer informatie de website van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL: www.ufl-swol.nl.

Bekijk alle
10-05-2020 | 22:17
30-04-2020 | 13:41
06-03-2020 | 09:35
14-02-2020 | 10:25
14-02-2020 | 10:24