Geef voor... minder eenzaamheid

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 7.500 (50%)

Veel mensen, met name ouderen, wonen alleen en kunnen zeker nu best wat extra hulp gebruiken. Daarom ondersteunt de Universiteit Maastricht het maatschappelijke initiatief HomeSharing, waarbij studenten intrekken bij bewoners van Maastricht met een hulpvraag; zo helpen jongeren en ouderen elkaar écht verder. Hanna Hesemans, projectcoördinator bij Match Maastricht, heeft u nodig om dit initiatief tot een succes te maken. Geef nu en zorg voor een fijn thuis voor iedereen!

Over projecteigenaar Hanna Hesemans en Match Maastricht
Hanna Hesemans werkt als projectcoördinator bij Match Maastricht. Hanna: ''Bij Match geloven we in de kracht en het nut van maatschappelijke betrokkenheid. We zijn er voor studenten die een maatschappelijke bijdrage willen leveren in Maastricht, bijvoorbeeld via ons project HomeSharing. Met dat project brengen we bewoners met diverse ondersteuningsvragen en jongeren op zoek naar woonruimte samen - volledig 'corona-proof' natuurlijk! U kunt meer lezen over Match Maastricht en HomeSharing op onze website.''


(Fotografie: Martijn Weyenberg)

Voor Elkaar 2020
De Universiteit Maastricht heeft zich in het afgelopen jaar weer volop ingezet voor belangrijk onderzoek en onderwijs, met als doel een betere samenleving. Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL ondersteunt de universiteit daarbij. Maar ook uw steun is absoluut onmisbaar. Alleen samen krijgen wij dit project Voor Elkaar!

U doneert aan het Universiteitsfonds Limburg/SWOL, de externe steunstichting van de Universiteit Maastricht. Het fonds is geregistreerd als ANBI; dit betekent dat u belastingvriendelijk kunt doneren. Bezoek voor meer informatie de website van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL: www.ufl-swol.nl.

Bekijk alle
30-03-2021 | 14:15
30-03-2021 | 14:13
27-03-2021 | 13:56
14-03-2021 | 17:12 Het is een mooi initiatief dat twee kanten op werkt, minder eenzaamheid bij ouderen en meer begrip bij jongeren voor de oudere, en natuurlijk een woonplek.
11-03-2021 | 09:53 Sociale betrokkenheid