Op weg naar de Ironman: helft doelbedrag al gehaald!

03-08-2022 | 13:12

Wauw! We zijn over de helft van het doelbedrag!

Wat een geweldige sportieve inzet voor Queen of Hearts! De sporters die voor het goede doel dit weekend mee gaan doen aan de Ironman zijn nu nog bezig met hun laatste trainingen. Over een paar dagen is het zover!  Natuurlijk doet ook Chahinda Ghossein zelf mee. Ze gaat 21,1 km hardlopen, teamgenoot Nick Peters zwemt 1,9 km en Jalmar Pfeifer gaat 90 km fietsen.

Geweldige sportieve inzet!
Zij zijn niet de enige sporters die zich sportief inzetten voor Queen of Hearts tijdens de Ironman. Ook Kenneth Timmers, Esther Verkoyen en Tobias Pustjens, Martijn Mul, Floor van Eijk, Kiki van Eijk, Marcel Veen, Eva Mulder, Karim Doha, Rob Riksen, Pim Kusters, Emiel Frambach, Alfred Kerckhoffs en Esther van Barneveld doen mee! Verder ook dank aan Monique Janssens, Joske Van de Weg en Sabine, die eerder ook hun eigen sportieve acties opzetten.

Doneer je ook?
Wil jij de sporters, en daarmee ook Queen of Hearts een steuntje in de rug geven en daarmee het goede doel steunen? Moedig ze aan en doneer!

Filmpje RTV Maastricht
Heb je het filmpje van RTV Maastricht al gezien waar Chahinda Ghossein en  Emiel Frambach (beiden sporters voor Queen of Hearts)  en Patrick Spits en Marcel Aries HersenStrijd Fonds vertellen over hun sportieve inzet voor het goede doel? Kijk het hier!