Maak u hard voor het vrouwenhart!

Nog te gaan

Normal c767e22a7f846d938895d72db30850a3ab1ca77d
van totaal € 50.000 (20%)

Wist u dat in Nederland 1 op de 4 vrouwen overlijdt aan hart- en vaatziekten? En dat zwangerschapsvergiftiging het risico op hart- en vaatziekten tot wel 8x verhoogt? Onderzoek is nu harder nodig dan ooit! Helpt u ook mee om het aantal sterfgevallen te verlagen?  

Draag bij aan belangrijk onderzoek

Het Queen of Hearts Fonds stelt zich tot doel om over 25 jaar 25% minder vrouwen te laten overlijden aan hart- en vaatziekten. Daarom wil dit fonds onder meer starten met een uniek en revolutionair onderzoek aan de Universiteit Maastricht. Bij dit onderzoek helpen de zwangerschap en de moederkoek voorspellen of een vrouw wel of niet te maken krijgt met hart- en vaatziekten.  

Slechts één blik door de microscoop is straks genoeg

Als er een verband blijkt tussen beginnende slagaderverkalking in de placenta en zieke bloedvaten in de rest van het lichaam, dan kunnen we vrouwen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekte snel en simpel opsporen: met één blik door de microscoop. Zij kunnen dan leefstijladvies en medicijnen krijgen om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Om dit belangrijke onderzoek te realiseren, is 50.000 euro nodig. Daarom vragen wij om uw steun. Draag vandaag nog bij - dan draagt u bij aan een gezonde toekomst voor de Nederlandse vrouw. Klik op de knop doneer nu >’.

 Uitnodiging: bijzondere benefietavond

Ter gelegenheid van de internationale dag voor zwangerschapsvergiftiging, organiseert het Queen of Hearts Fonds een exclusief diner en feestelijke benefietavond op vrijdag 24 mei 2019 in AINSI Maastricht. Door het bijwonen van dit bijzondere evenement beleeft u onder het genot van een luxe hapje en een drankje een inspirerende avond, vergroot u uw netwerk én draagt u bij aan belangrijk onderzoek voor de vrouw. 

“Waarom wachten totdat vrouwen ziek worden terwijl de zwangerschap vroegtijdig een risico-inschatting geeft  waardoor we preventief kunnen ingrijpen. Laat vrouwen na de geboorte van hun kind nog lang gezond moeder zijn!” – Chahinda Ghossein-Doha, onderzoekster

Hart- en vaatziekten: geef de vrouw een toekomst!