Steun oratie Anique Hommels voor de Stichting Mia Keulaerds Beurs

Studeren is lang niet voor iedereen een gegeven. Mia Keulaerds, een Heerlense lerares die zich met hart en ziel inzette voor inclusief onderwijs, was zich hier als geen ander bewust van. Haar sterke drijfveren geven extra glans aan het bijzondere beurzenprogramma. De charitatieve organisatie uit Heerlen maakt in samenwerking met Stichting Leergeld Parkstad studiebeurzen mogelijk voor studenten uit de regio Parkstad. De beurs is beschikbaar voor een driejarige bacheloropleiding bij alle UM-faculteiten. 

Cadeautip Oratie 13 september 2024
Anique Hommels: 'Ik vind het heel fijn als je aanwezig kunt zijn bij mijn oratie op 13 september en een kado meebrengen is echt niet nodig. Maar mocht je toch iets willen doen, dan kun je overwegen om een donatie te geven aan de “Stichting Mia Keulaerds Scholarship”. Deze beurs ondersteunt aankomende studenten uit de regio Parkstad die anders niet aan de Universiteit Maastricht zouden kunnen studeren, vanwege de financiële en maatschappelijke barrières waar zij tegenaan lopen.' Achtergrond wetenschapper
Anique Hommels is bijzonder hoogleraar “Sociohistorical Technology Studies” aan de Faculteit der Cultuur en Maatschappijwetenschappen. Op 13 september zal zij haar oratie uitspreken, getiteld: Transforming Cities in Times of Turmoil – Obduracy, Sustainability and Experimentation.

image copyright: www.absentmatter.com

UM Crowd is onderdeel van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL. Dit fonds is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw schenking geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. U ontvangt een automatische mail met een betaalbewijs na uw donatie. Klik hier voor meer informatie over ANBI.

Bekijk alle
10-07-2024 | 02:03
06-07-2024 | 20:13
26-06-2024 | 17:50
23-06-2024 | 17:12
21-06-2024 | 17:27