Gouden steun aan de jaarfondscampagne 23/24

12-06-2024 | 14:28

In december 2023 ging de Jaarfondscampagne van start: een initiatief dat het Fonds inmiddels al 14 jaar met trots organiseert. We bundelden onze krachten voor vier unieke en maatschappelijk relevante projecten die ons na aan het hart liggen.

Dit jaar doneerden maar liefst 572 mensen ruim 45.000 euro!
De gelden komen ten goede aan een kunstzinnige therapie voor hartpatiënten, energiearmoedebestrijding in de regio, vitaliteits- en beweegprogramma’s voor ouderen, en studiebeurzen voor minderbedeelde jongeren. De afgelopen jaren zien we een stijgende lijn in het aantal donateurs. Steeds meer medewerkers, alumni en externe organisaties en particulieren zijn bekend met de jaarfondscampagne, waar we natuurlijk enorm verheugd over zijn. We zijn dankbaar voor wederom een prachtig bedrag aan de eindstreep en jullie gouden support!

In de startblokken voor HeArt Ma’at ♥
Wat deze editie extra bijzonder maakte, waren de vele acties die jullie aanmaakten voor het HeArt Ma’at project. Ruim 30 activiteiten werden geregistreerd op UM Crowd. Zo werd er gerend, workshops gegeven en kunst verkocht. Het is hartverwarmend om te zien hóeveel van jullie zich – vaak letterlijk – in het zweet hebben gewerkt voor dit prachtige doel. Dat is absoluut een feestje waard, zo dachten ook de dames van HeArt Ma’at (foto)! Een extra dank gaat uit naar The Cardiovascular Research Institute Maastricht (CARIM), die het opgehaalde streefbedrag van 25.000 euro verdubbelde.

‘We willen iedereen die heeft gedoneerd ontzettend bedanken. Dankzij jullie vrijgevigheid kunnen we nu het onderzoek naar kunsttherapie bij hartpatiënten van start laten gaan. Dit biedt een kostbare kans om echt een verschil te maken in het leven van talloze hartpatiënten die worstelen met ernstige psychische problemen.’ – Team HeArt Ma’at

Ook bijdragen aan het goede doel? Bekijk onze actuele campagnes.