Geef voor...talentvolle wetenschappers

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 8.000 (30%)

Ambitieuze academici willen met hun expertise fundamenteel en toegepast onderzoek uitvoeren. Dit draagt bij aan de grote maatschappelijke issues in de wereld. Ook versterkt het de internationale reputatie van de UM. Academische excellentie ten top. Om dit voor elkaar te krijgen, ontbreekt vaak de benodigde financiering. Als fonds willen we subsidies geven aan talentvolle (jonge) wetenschappers, die innovatief en maatschappelijk onderzoek ontwikkelen. Geef nu voor de talenten en oplossingen van morgen!

Over onderzoeker Ingrid Kremer
Jaarlijks vragen vele wetenschappers subsidie aan bij het Fonds om hun (maatschappelijke) onderzoeksambities verder van de grond te krijgen. Zo ook Ingrid Kremer (FHML), Post-doc onderzoeker Health Services Research: “Dankzij een subsidie van het Universiteitsfonds heb ik een VR-applicatie rondom MS-klachten (multiple sclerose) kunnen uitbouwen. Deze steun draagt geweldig bij aan mijn ambitie om de kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven van mensen met chronische aandoeningen, zoals MS, te verbeteren.” 


Voor Elkaar 2021
De Universiteit Maastricht heeft zich in het afgelopen jaar weer volop ingezet voor belangrijk onderzoek en onderwijs, met als doel een betere samenleving. Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL ondersteunt de universiteit daarbij. Maar ook uw steun is absoluut onmisbaar. Alleen samen krijgen wij dit project Voor Elkaar!

U doneert aan het Universiteitsfonds Limburg/SWOL, de externe steunstichting van de Universiteit Maastricht. Het fonds is geregistreerd als ANBI; dit betekent dat u belastingvriendelijk kunt doneren. Bezoek voor meer informatie de website van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL: www.ufl-swol.nl.

 

Bekijk alle
08-04-2022 | 17:14
15-03-2022 | 21:36
27-02-2022 | 21:54
23-02-2022 | 10:05
22-02-2022 | 16:56