Move for a good Mood!!

Wilma Running en MijnHardloopCoach

Nog te gaan

Normal a7434c01efcf20ba48a9c5f5c39ce1db4d5dfa20
Qr
van totaal € 1.000 (41%)

Wij; Wilma Running Hardloopadviescentrum en MijnHardloopCoach uit Sittard-Geleen hebben een groot netwerk van sportievelingen die hopelijk graag een steentje willen bijdragen aan de ondersteuning van dit belangrijke onderzoek van prof. Sobczak.
Ouderen die aan dementie lijden hebben het al niet gemakkelijk evenmin hun omgeving. Wanneer daar ook nog eens een PTSS bij komt hebben deze mensen het nog zwaarder.
We zetten ons daarom graag in om zoveel mogelijk geld te binnen te halen zodat er nog meer onderzoek kan worden gedaan.

Kies een bedrag
€ 15 Doneren Online informatieve lezing ‘PTSS en dementie: lessen voor de praktijk’ | 29 april 2021 - Bedankt voor je bijdrage! Als dank neem je deel aan de online informatieve lezing ‘PTSS en dementie: lessen voor de praktijk’ op donderdag 29 april tussen 19.00 en 20.30 uur. In deze online lezing gaan we in op: hoe vaak komt PTSS voor bij mensen met dementie, hoe presenteert zich dat dan, hoe stel je een goede diagnose met hulp van het TRADE-interview en wat kun je nog doen aan behandeling. 117 donateurs € 30 Doneren Bijzonder boek 'Je kleurt je eigen wereld!'  - Bedankt voor je donatie! Je ontvangt ook nog het boek 'Je kleurt je eigen wereld!' van Frank Lemmens. Dit is een waargebeurd levensverhaal en beschrijft de complexiteit van een vader-zoonrelatie in dubbel opzicht. Frank die zijn vader verliest door suïcide en later zelf als vader te maken krijgt met de aangeboren hartafwijking van zijn zoon. Franks levenservaringen zijn de drijfveren geweest om te schrijven. 27 donateurs € 40 Doneren Inspirerend boek 'Vechten voor ouderen in de coronacrisis' - Bedankt voor jouw bijdrage! Als dank ontvang je een inspirerend boek van Lyan de Roos - Römkens. Als ouderenspecialist in het verpleeghuis vertelt zij over haar persoonlijke ervaringen in tijden van corona! Lyan schrijft ook nog een persoonlijke boodschap voor jou in het boek. 31 donateurs Niet meer beschikbaar € 250 Doneren Een gesigneerd wielrenshirt van team SD Worx - Dank voor jouw donatie! Als dank ontvang je van Team SD Worx een gesigneerd wielershirt van de vrouwenwielerploeg van Team SD Worx. 5 donateurs Niet meer beschikbaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen